Mirë se vini në Let's Go! Australia, burimet më të njohura FALAS të Migracionit Global për familjet dhe individët e aftë që ëndërrojnë për një jetë më të mirë. Kjo faqe përmban të gjithë informacionin që ju nevojitet për të bërë një lëvizje të suksesshme në Australi, duke përfshirë pranueshmërinë, vizat, punët, afatin kohor dhe koston.

vlerësim pa viza
Migrimi i përgjithshëm i aftësive

Migrimi i përgjithshëm i aftësive

Zgjedhja e aftësive

Zgjedhja e aftësive

Kufiri i moshës për të emigruar në Australi

Kufiri i moshës për të emigruar në Australi

Emigroni në Australi pa tregti

Emigroni në Australi pa tregti

Sa para kam nevojë

Sa para kam nevojë
për të kaluar në Australi

Ushqimi Australian

Ushqimi Australian

Sa e vështirë është të zhvendosesh në Australi

Sa e vështirë është të zhvendosesh në Australi

Imigrimi LGBTQ

Imigrimi LGBTQ

Çfarë është Viza e Australisë

Çfarë është Viza e Australisë

Transporti i një qeni në Australi

Transporti i një qeni në Australi

Dërgimi i një mace në Australi

Dërgimi i një mace në Australi

Duke menduar për të lëvizur në Australi

Duke menduar për të lëvizur në Australi

Viza TSS e shpjeguar

Viza TSS e shpjeguar

Përvojat e jetës reale

Përvojat e jetës reale